bel iphone  rode enveloppe brief mail
Wat klanten over Rene Visschers zeggen:

Via een zakelijke partner ben ik in contact gekomen met Rene. Vanaf het eerste contact hebben wij een “klik”. Rene heeft voor een aantal opdrachten zijn voice-over diensten geleverd. Hiervoor is niet alleen zijn eigen stem maar ook van anderen gebruikt. Rene denkt graag met ons mee en stelt zich flexibel op wat de samenwerking prettig en ongedwongen maakt. De prijs / kwaliteit is goed en de snelheid waarmee Rene werkt is top!

Ruud Prins
StudioRuud


Met René is het fijn werken, hij kan goed uit de voeten met tekst en intonatie en de levering is razendsnel!

Sebastièn de Grand
GrandVoices Stemmenbureau


Ik heb René via een castingbureau geboekt voor een reportage voor een internationale winkelketen. Hiervoor verzorgde René zowel de presentatie als een deel van het camerawerk. Dat was vooraf niet gepland, maar een cameraman werd ziek, en René bleek een cameratraining gevolgd te hebben. Hierdoor heeft hij onze dag gered. Hij is bijzonder flexibel. Ook heeft hij ons wat betreft het script, dat geschreven was door professionele tekstschrijvers, maar waar fouten in bleken te staan, vrijblijvend en zonder zelf over kosten hiervoor te beginnen, advies gegeven. Daardoor werd het eindproduct beter dan we voor ogen hadden. Een man met het hart op de juiste plaats, een vakman die graag meedenkt en bereid is alles te geven voor het beste resultaat. Voor ons een enorme aanwinst!

Simone de Waal
BDG Media


De samenwerking met Rene ervaar ik als erg prettig. Hij is beslist een toegevoegde waarde, onder andere vanwege zijn creatieve inzicht. Zo komt hij, vaak vrijblijvend, met tekstvoorstellen die het eindresultaat beslist verbeteren. Rene heeft verder een (stem-)technisch inzicht, heeft een frisse kijk op zaken en stelt zich bijzonder flexibel op bij onze samenwerking. Wat mij betreft een betrouwbare en betrokken partner.

Milan Gijzen
Roestvogel Mediaproductions 

.
nieuwsbrief
Ik wil graag op de hoogte blijven
twitter

By AWeb Design

Contact I (06) 24796837 I This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. I KVK 12057425 I BTW-nr. NL159255077B01

Vind mij op Linkedin
Vind mij op Facebook Facebook
volg mij