bel iphone  rode enveloppe brief mail
Items voor radio en TV

Rene spreekt dagelijks radio-items in voor lokale en regionale radiozenders en als stem voor TV-programma's en -items.
Voorbeelden van items die momenteel beschikbaar zijn, zijn onder andere:


- Popnieuws
- Shownieuws
- Entertainmentnieuws
- Economisch nieuws
- Kwisvragen (in overleg met de zender)
- Hitnieuws
- Concertagenda
- Geld bespaar tips

- Tuintips
- flitsservice (in overleg met de zender)
- Lokaal & Regionaal radionieuws

Lokale en regionale omroepen die niet over een eigen nieuwsredactie beschikken zijn vaak aangewezen op het nieuws dat landelijke nieuwsdiensten leveren. Daar is niets mis mee…maar wat doet u wanneer u als omroep juist het nieuws uit uw eigen omgeving wil brengen?

Sinds 2009 biedt Rene Visschers nieuws op maat. Elke individuele klant ontvangt een volledig op zijn of haar wens aangepast (gesproken) nieuwsbulletin, ongeacht het uitzendsysteem dat u gebruikt.

De distributie van de bulletins gaat via het Internet in het door u gewenste audio-formaat. Ook voor de verdere integratie naar uw systeem (bijvoorbeeld de uitzendstraat) kan gezorgd worden.

Waarom regionieuws?

Uit diverse onderzoeken wereldwijd blijkt dat de gemiddelde luisteraar een lokaal of regionaal medium met name inschakelt voor datgene wat zo’n omroep nou juist zo uniek maakt: lokale / regionale nieuwsverschaffing. Als u uw lokale of regionale station zou moeten aanprijzen kunt u dat doen op basis van een uniek argument dat geen enkele landelijk uitzendende omroep heeft: regionaal nieuws en informatie! Bovendien, door te kiezen voor nieuws uit het uitzendgebied verhoogt u uw percentage regiogebondenheid aanzienlijk, hetgeen positief van invloed is op de luistercijfers, en bovendien daarmee interessanter kan worden voor potentiële adverteerders. Voor publieke omroepen die gehouden zijn aan de ICE-norm is lokaal nieuws ook de perfecte aanvulling. Rene Visschers is in staat om, desgewenst per uitzend-editie, dagelijks actueel regionieuws te verzorgen.

Een offerte sturen wij u op verzoek, uiteraard geheel vrijblijvend, toe.

 

 

.
nieuwsbrief
Ik wil graag op de hoogte blijven
twitter

By AWeb Design

Contact I (06) 24796837 I This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. I KVK 12057425 I BTW-nr. NL159255077B01

Vind mij op Linkedin
Vind mij op Facebook Facebook
volg mij