bel iphonerode enveloppe brief mail
Demo's van Rene Visschers, stemacteur / voice-over, presentator, acteur en model
Hier treft u Rene's stem-, acteur, foto- en presentatiedemo's aan. Mocht u meer demo's willen ontvangen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dan gerust of kijk op Rene's YouTube kanaal: http://www.youtube.com/renevisschers

Allereerst een selectie van door René ingesproken werk. René is beschikbaar voor onder andere radiospots, tvcommercials, commentaarstem voor tv-programma's, voiceover voor bedrijfsfilms, als stem voor gesproken jingles, liners, teasers, ID's, telefoonsystemen / VRS, game's en alle andere toepassingen waarbij een stem nodig is.

Bestand Afspelen
Demo_ReneVisschers

Donutcommercial_wervend

Nieuwsdemo

Typetje_Italiaan

Typetje_hautaine_lullo_achtige_manager

Typetje_nichterige_kapper

Van_rustig_naar_overspannen

Voice_over_DVD_tekstActeerwerk voor Sigma

Sigma zette Rene in als adviseur. Het filmpje is bedoeld ter promotie van de nieuwe kleur-app van Sigma.

 

Voice-over voor Peugeot Nefkens

Voor Peugeot Nefkens voorzag Rene een serie regionale televisiecommercials van zijn stem.


 

 

Voice-over voor het item "LiveLoad" bij Met Michiel op 3FM

Rene verzorgde, samen met collega- stemacteur Sebastien, de stemmetjes voor de jingle rond het item "LiveLoad". Roestvogel audio tekende voor de productie. 

 

Acteerwerk voor Media Markt

Media Markt koos Rene Visschers als acteur in een drietal filmpjes om de dienst "Powerservice" nadrukkelijk onder de aandacht te brengen. De filmpjes zijn online en instore in de diverse filialen van de Media Markt te zien.
Presentatiewerk voor Tredius

Voor Tredius, een organisatie die ondersteunende diensten levert aan ondernemers, heeft Rene een serie filmpjes gepresenteerd waarin informatie wordt gegeven over onder andere pensioen, het verschil tussen een eenmanszaak, VOF en BV en innovatie.

 

 

Acteerwerk voor Zorgdomotica

Voor Zorgdomotica speelde Rene de zoon van een oudere dame. Aangezien de zoon opgegroeid is in Brabant was het verzoek om te acteren met een zachte G. Zorgaanbieders in de regio Zuidoost-Brabant hebben elkaar opgezocht om gezamenlijk het leveren van zorg te organiseren. Doel is het behouden en zo mogelijk verhogen van de kwaliteit van zorg en eraan bijdragen dat meer mensen de mogelijkheid hebben om in hun eigen huis of in hun eigen woonkern of wijk te blijven wonen. Andere bij zorg betrokken organisaties hebben zich bij het initiatief van de zorgaanbieders aangesloten. De samenwerking vindt plaats onder de titel 'Zorgcirkels'. Het project wordt ondersteund door Brainport Health Innovation.

 

Acteer-/ presentatiewerk voor Liander
Rene is de stem en het gezicht van de dienst "de Slimme Meter" van netwerkbeheerder Liander. Als medewerker vertelt hij wat de Slimme Meter inhoudt en geeft hij verdere uitleg. Meer info, foto's en filmpjes zijn te zien via 

http://www.youtube.com/user/LianderNL en via http://www.liander.nl in het tabblad "Slimme Meter".

 

TV-presentatie 

Voor RTL presenteerde René geruime tijd het programma Cartracks. Het programma had als doel de sms-dienst nader onder de aandacht te brengen. Via de dienst kan informatie worden verkregen omtrent wat een auto kost, wanneer de APK verloopt of wat de topsnelheid is. Als gevolg van de economische crisis is het programma later in een uitgeklede versie  verdergegaan. Hier een fragment:

 

Voiceover van de Dio drogist tv-commercialVoiceover animatiefilmpje Kulturhus Overdinkel
Animatiefilmpje van hoe het Kulturhus in Overdinkel er in de toekomst uit komt te zien, en welke plannen er bestaan rondom deze locatie. Rene sprak de commentaartekst in.


Fotografie

Rene is ook beschikbaar als fotomodel. Hier een selectie van projecten waaraan Rene heeft meegewerkt.

Als gezicht van de campagne rond de Slimme Meter van Liander. Meer info, foto's en filmpjes zijn te zien via 

http://www.youtube.com/user/LianderNL en via http://www.liander.nl in het tabblad "Slimme Meter".
img lp_slimme_meter_2012_tcm300-225209


bord openingstijden

gevelbestickering liander

bouwbord liander


Adviseur voor Countus agrarische dienstverlening:

 
Als keeper voor een printmedia campagne van Andrelon:

.
nieuwsbrief
Ik wil graag op de hoogte blijven
twitter

By AWeb Design

Contact I (06) 24796837 I This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. I KVK 12057425 I BTW-nr. NL159255077B01

Vind mij op Linkedin
Vind mij op Facebook Facebook
volg mij