bel iphonerode enveloppe brief mail
Coaching, mediaplanning & -consultancy


Coaching


Rene Visschers biedt resultaatgerichte coaching. Het doel is samen tot de beste resultaten te komen. De volgende coachingsmogelijkheden zijn beschikbaar:

- Bedrijfscoaching
- Coaching van individuele medewerkers
- Klantgericht en professioneel telefoongebruik
- Commercieel telefoongebruik inbound
- Commercieel telefoongebruik outbound
- Teamcoaching klantenservice
- Mediaconsultancy voor omroepen
- Professionele klachtenafhandeling
- Bedrijfsidentiteit / bedrijfsimago
- Persoonlijke coaching
- Stemcoaching, bedoeld voor stemacteurs en personen die beroepsmatig hun stem als communicatie- instrument inzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verkoopmedewerkers, telefonistes, orde-handhavers etc. Bij grotere groepen worden de stemcoachingssessies aangeboden in samenwerking met De Voiceoverschool.

Het beste resultaat wordt bereikt als zowel de medewerkers als de organisatie optimaal functioneren. In de cursussen wordt onder andere ingegaan op het vergroten van het zelfvertrouwen van de medewerkers, eenduidigheid in de communicatie en afhandeling, respect voor de klant, duidelijkheid over doelen en targets, het bespreken van knelpunten en verbeterpunten en het belonen van effectief gedrag.

Ieder coachingstraject begint met een oriëntatie. Het traject wordt afgestemd op uw concrete situatie.

De afronding van een coachingstraject bestaat uit een korte rapportage, die een samenvatting bevat van de ontwikkelingen die de medewerkers hebben doorgemaakt en aanbevelingen ten aanzien van uw organisatie. Bij de trainingen wordt gebruik gemaakt van audiovisuele hulpmiddelen. Het resultaat hiervan wordt eveneens beknopt opgenomen in de rapportage.

Coaching door Rene Visschers is doelgericht, duurzaam en verloopt via korte communicatielijnen. De aanpak is persoonlijk en resultaatgericht.

Vormen waarin de coaching kan worden aangeboden:

1) interne training:

Rene zal voor een korte tijd in een bedrijf mee draaien om de bedrijfscultuur te leren en op basis hiervan een training op maat te maken. De training kan in groepsverband of per persoon worden aangeboden. Deze trainingsvorm is ideaal voor grote bedrijfen maar eveneens prima toepasbaar voor het MBK. De kosten voor deze training worden samen besproken en schriftelijk vastgelegd.

2) workshops:

De workshops zijn breed inzetbaar. Het kan hierbij zowel om communicatie of verkooptechnieken gaan. Ook een combinatie van communicatie en verkoop techniek behoort tot de mogelijkheden. De workshop omvat rollenspellen, er worden audiovisuele middelen ingezet zoals camera en/of geluidsrecorders en er is ruimte voor feedback. Op basis van de wensen van de deelnemers wordt een workshop op maat aangeboden. Een workshop is beschikbaar voor groepen van maximaal 12 personen omdat de interactie dan het best tot zijn recht komt. Op deze manier blijft de aanpak persoonlijk.

Bij beide vormen is een oorkonde inbegrepen voor iedere deelnemer.

Mediaplanning


Het succes van een reclamecampagne valt of staat met een goede mediaplanning. Wat voor soort medium kiest u? De krant, een tijdschrift, radio, televisie, internet of een andere 'drager' voor uw reclame? En welke omroep, blad of website zet u in? En hoe vaak? En goede medaplanning geeft antwoord op dergelijke vragen, en Rene Visschers kan u hierbij door zijn ruime ervaring optimaal van dienst zijn.

Mediaconsultancy

Het terrein van media consultancy loopt uiteen van het adviseren van bedrijven die hun marketingbudget optimaal willen inzetten, maar ook radio- en televisiestations, tot het bieden van concrete hulp aan media die verdieping zoeken van hun kennis over middelen- en media-inzet.

De advisering behelst onder andere het maken en beoordelen van business plannen en de productie en verkoop van content aan distributie platformen in regionale, nationale en internationale context.

De laatste jaren is de nadruk komen te liggen op het begeleiden van omroepen die hulp zoeken bij hun herpositionering, of die een coachingssessie voor hun medewerkers wensen.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel FMF via 023-538 0701 of bel Rene rechtstreeks via 06-4110 1258 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


.
nieuwsbrief
Ik wil graag op de hoogte blijven
twitter

By AWeb Design

Contact I (06) 24796837 I This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. I KVK 12057425 I BTW-nr. NL159255077B01

Vind mij op Linkedin
Vind mij op Facebook Facebook
volg mij